labdarúgás

2020.07.15. 19:00

Poór Patrik nem marad a Paksi FC-nél

Berg Sándor

2020.02.01. Paks Paksi FC - ZTE FC OTP Bank Liga NB 1-es férfi labdarúgó bajnoki mérkőzés. Fotó: Mártonfai Dénes MD Tolnai Népújság Képen: POÓR PATRIK PÉTER (24)

Forrás: MW-archívum

Fotó: Mártonfai Dénes

Már nem tagja a Paksi FC keretének Poór Patrik, akivel szerdán szerződést bontott az atomvárosi együttes. A szeptemberben szerződtetett védő tizenöt bajnoki mérkőzésen (ebből tízszer volt kezdő) és öt Magyar Kupa-találkozón lépett pályára.

A 26 éves védő a negyedik távozó Paksról, rajta kívül Bor Dávidra (Csíkszereda, román), Kesztyűs Barnára (Budapest Honvéd, kölcsön után végleg) és Simon Márkra (szabadon igazolható, legutóbb Tiszakécske kölcsönben) sem számít az új szezonban Osztermájer Gábor és stábja.

A paksi klub játékosai két és fél hét után ma találkoztak először a Fehérvári úton, ahol az új érkezők (Ádám Martin, Bognár István, Lorentz Márton, Nagy Richárd) mellett a kölcsönből visszatért Egerszegi Tamás (Diósgyőr), Kővári Róbert (Siófok) és Molnár Dominik (Nafta, szlovén) is jelen volt.

A tervezett hat felkészülési mérkőzésből az elsőt már szombaton lejátsszák Hahn Jánosék, akik az NB II-es Kaposvár vendégei lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!