labdarúgás

2020.08.05. 18:58

A Bonyhád nem csábított el senkit a majosi csapattól

Rónai Gábor

A Bonyhád VLC nem csábított el egyetlen játékost sem a Majosi SE-től, ezt közölte lapunkkal Keszler Péter, a völgységi klub elnöke a Tihanyvári Lászlóval készített interjúra reagálva.

„A Tihanyvári-interjúban említett megállapodáshoz a Bonyhád száz százalékban tartotta magát – írta közleményében a BVLC első embere. – Az átigazolási időszak kezdetén a Majosi SE a BVLC több játékosát is megkereste, csak miután azok nem szándékoztak Majosra igazolni ébredt fel a Majosban a lelkiismeret és a lojalitás gondolata. A nevezett játékosok, azaz Szőts Attila, Gere Oszkár és Jerabek Jenő önként – miután a majosi vezetők elüldözték őket a klubjuktól – jelentkeztek be a bonyhádi egyesületnél. A bonyhádi sportvezetés az érintett játékosokkal minden esetben csak azután tárgyalt, miután a játékosok Majoson leszámoltak. Majd miután az önkormányzattól a Majos SE nem kapta meg a szükséges és általuk elegendőnek ítélt pénzügyi támogatást, további játékosunkat keresték meg, mindezt az át­igazolási időszak utolsó napjaiban.”

Keszler Péter kiemelte, a BVLC a kijelentéseit bármikor bizonyítékokkal alá tudja támasztani. Zárszóként hozzáfűzte: mindezek ellenére sok sikert kíván a majosi egyesületnek a „kalandhoz”.

A Majosi SE több győzelmével végzett a BVLC előtt a koronavírus-járvány miatt berekesztett megyei I. osztályú bajnokságban, s kapott esélyt az NB III-as indulásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!