futsal

2020.09.21. 20:33

A Szekszárd és a Tolna is kikapott a bajnoki rajton

Vereséggel kezdte mindkét megyei klub a női élvonalbeli bajnokságot: a Szekszárdi UFC otthon kapott ki a Budaörstől, a Tolna-Mözs pedig Debrecenből tért haza pont nélkül.

Berg Sándor

2020.09.21 Szekszárd Szekszárdi sportcsarnokban Szekszárd futsal csapata fogadta a Budaörsi csapatot 1.5-re a Buda örs Nyerte a találkozót. Fotó:Makovicsi Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Szekszárdi UFC–Budaörs 1–5 (0–1)

Szekszárd, v.: Szabó P. (Maml, Rácz Z.). Szekszárd: Kerekes – Kágyi R., Lovász V., Nagy-Cseke, Patocskai. Csere: Csóka, Lipovszky, Schwarcz, Dombi, Lángi, Schell, Szabó-Beréti. Edző: Micskó Márk. Budaörs: Terdik – Bede Anna, Fábián R., Koch, Majtán. Csere: Kajdy, Bede Anett, Balya, Megyeri. Edző: Korozmán Krisztián. Gól: Kajdy (31., öngól), illetve Koch (19., 33.), Bede Anna (33.), Fábián R. (34.), Bede Anett (40.).

Micskó Márk, a szekszárdiak edzője: – Nem úgy sikerült az első mérkőzésünk, ahogy terveztük, de nincs is tragédia. Csapatunk felének ez volt az első élvonalbeli meccse, tehát badarság lenne ebből bármiféle következtetést levonni. A mi célunk találkozóról találkozóra javulni, és ha ebbe belefér, elkapni, megszorongatni pár nagyvadat. Ha ez sikerül, akkor boldogok leszünk. Voltak most jó periódusaink, de a második félidőben egy perc alatt eldobtuk a mérkőzést. Ezen mindenképpen változtatnunk kell! Gratulálok a 15 éves Schell Dorinának, aki első felnőttmérkőzésén csapatunk legjobbjának bizonyult!

 

Debreceni EAC–Tolna-Mözs 3–2 (2–0)

Debrecen, v.: Szűcs L. (Takács I., Mező). DEAC: Torma – Tóth N., Krascsenics Cs., Üveges K., Horváth V. Csere: Tóth R., Pócsik, André, Czégény, Nagy A. Játékos-edző: Üveges Katalin. Tolna-Mözs: Deczki – Horváth H., Szalkai, Nagy N., Szöllős. Csere: Kulcsár P., Sereg, Vámosi, Mogyorósi, Csapó, Domján. Edző: Ács Gábor. Gól: Üveges K. (15.), Krascsenics Cs. (19.), Horváth V. (33.), illetve Szöllős (29.), Horváth H. (38).

Ács Gábor, a tolnaiak edzője: – Játékban domináltunk, de két-három megingásunkat könyörtelenül kihasználta az ellenfél, míg mi a helyzeteink többségét kihagytuk. A látottak alapján a döntetlen reálisabb eredmény lett volna. Ha a helyzetkihasználásunk javul, és a játékosaim magasabb hőfokon tudnak égni, akkor akár az aranyéremre is elég lehet ez a teljesítmény. Az viszont még messze van. Az alapszakasz csak ráhangolódás a rájátszásra, amikor majd egy új bajnokság kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!