kosárlabda

2020.09.02. 19:59

Rekordgyanús teljesítményt is láthattak

Berg Sándor

Fotó: Molnár Gyula

Paks városa adott otthont szombaton az idei, nyolc állomásból álló Streetball Fesztivál negyedik megállóhelyének. Az atomvárosban délig a kánikulával, a harangszót követően viszont már a meglehetősen élénk széllel kellett megküzdeniük a különböző korosztályok, kategóriák kosarasainak.

Az Atomerőmű SE Atomcity csapata Pajor Kristóf, Nagy Roland, Kékesi Kolos, Pavlik Botond összetételben megnyerte a 2005/2006-os korosztály küzdelmeit, míg az Atomerőmű KSE Bonyhád, mely négy csapatot is indított (U14, U16, U18) a GYKSE vegyes csapatával, U18-as korcsoportban szintén első helyen végzett. A BKSE U20-asok csapatát Ábrahám Soma, Sebestyén Tamás, Zsók Áron és Heimann Gergő alkotta.

 

A magyar szövetség (MKOSZ) beszámolója szerint, bár rekordot nem tartanak nyilván a 3 shots nevű versenyszámban, Pakson egy fiatalember „rekordgyanús”, tizenöt másodperc alatti eredménnyel nyerte a ziccer, büntető és tripla bedobásából álló versenyszámot.

A Streetball Fesztivál szombaton Nyíregyházán folytatódik, aztán vasárnap Oroszlány lesz a házigazda, majd szeptember 10-én Kecskemét fogadják a kosarasokat. Az utolsó állomáshely a budapesti Hősök terén lesz szeptember 17-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!