Tenisz

2020.10.27. 17:23

Szabó Béla lett az első osztály legjobbja a tolnai salakon

Befejeződött a tolnai városi teniszbajnokság, ahol három osztályban 44 versenyző mérte össze tudását.

Steinbach Zsolt

Fotó: Beküldött fotó

Véget értek a 2020. évi tolnai városi teniszbajnokság küzdelmei. Míg tavaly két osztályban összesen 40 versenyző koptatta a salakot, idén három osztályban 44 teniszező mérte össze tudását.

Az első osztályban 14-en, míg a másod- és harmadosztályban egyaránt 15-en vágtak neki a szezonnak áprilisban. A tolnaiakon kívül több környező településről is érkeztek versenyzők a Vitál Szabadidő és Sport Egyesület által lebonyolított küzdelemsorozatra.

A bajnokság első osztályában Szabó Béla bizonyult a legjobbnak, őt Bacsó Miklós és Inhoff Csaba követte a bajnoki dobogón.

A második osztály bajnoka Csipak Róbert lett, második helyen itt Márkus Zoltán, míg a harmadik helyen a maratoni világbajnok kajakos, Boros Adrián végzett. A harmadosztály legjobbja Herczig Gábor lett, a második helyet Tóth Ferenc, a harmadikat Bölöny Csaba szerezte meg.

Ahogy azt az elmúlt években már megszokhattuk, az idei szezont is páros versennyel zárták a tolnai teniszbarátok. Október 23-án tizenhárom duó gyűlt össze a városi sportcsarnok melletti teniszpályákon. A szezonzáró kupát a Stróbl Dániel–Ferenc Tibor-duó nyerte, második lett az Inhoff Csaba–Pintér Zsolt- egység, harmadikként pedig a Bíró Ferenc–Herczig József- páros végzett.

Borítóképünkön: A bajnokok, Herczig Gábor (balról), Szabó Béla és Csipak Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!