Kosárlabda

2020.11.15. 10:30

Eilingsfeld János is bekerült a válogatott bő keretébe

Tolnai Népújság

20201007_Paks_ASE-Duna Aszfalt, férfi kosárlabda NB I._Molnár Gyula_TN

Fotó: Molnár Gyula

Kihirdette az osztrákok és a szlovénok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésekre készülő huszonnégy fős keretét Sztojan Ivkovics, a magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya.

A magyar szövetség pénteki közleményéből kiderül, hogy a vírushelyzet miatt a csapat mindkét mérkőzését Ljubljanában játssza: az osztrákokkal november 28-án, a házigazdákkal két nappal később találkozik.

A nemzeti csapat, mely két győzelemmel (Szlovéniát otthon 77–75-re, Ukrajnát idegenben 62–60-ra verve) vezeti a selejtezőcsoportot, november 16-án találkozik Kecskeméten, és az egyhetes edzőtáborozást követően utazik el Szlovéniába.

A magyar férfiválogatott kerete: Hanga Ádám, Benke Szilárd, Eilingsfeld János, Fazekas Máté, Ferencz Csaba, Filipovity Márkó, Golomán György, Govens Darrin, Hendlein Roland, Jones Jarod, Juhos Levente, Karahodzic Kemal, Keller Ákos, Perl Zoltán, Pongó Marcell, Pongó Máté, Rosco Allen, Ruják András, Somogyi Ádám, Szabó Zsolt, Tóth Norbert, Váradi Benedek, Vojvoda Dávid, Wittmann Krisztián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!