Férfi kosárlabda NB I

2021.01.23. 21:03

Kikapott Oroszlányban az Atomerőmű SE

Rónai Gábor

a20210115_ASE_EGIS Körmend kosárlabda NB I._Paks_Molnár Gyula_TN

Fotó: Molnár Gyula

Továbbra sem igazán megy idegenben az Atomerőmű SE-nek, amely a férfi kosárlabda NB I 20. fordulójának szombati összecsapásán vereséget szenvedett az OSE Lions otthonában. A paksiak nyolcadik idegenbeli fellépésükön két győzelem mellett immár hatodik alkalommal maradtak alul.

Az első két negyed kiegyenlített küzdelmet hozott, aztán a harmadik játékrész végére a paksiak nyolc pontos előnyt szereztek. A győzelemhez azonban ez sem volt elég, miután az utolsó tíz percben mindössze 9 pontra futotta az erejükből. A piros-kékeknél bemutatkozott a héten igazolt Jaysean Paige, de nem szerzett pontot.

Férfi NB I, a 20. fordulóban.

OSE Lions – Atomerőmű SE 87-84 (23-20, 18-22, 26-33, 20-9).

Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok V.: Praksch P., Söjtöry T., Boros T.

OSE: Anderson 15/6, Abell 7/3, Kucsora 1, Bíró O. 15/9, Morgan 6. Csere: Washington 19/3, Illés M. 9/6, Bailey 8, Garamvölgyi 5, Mucza 2.

ASE: Capers 14, Shepard 13/3, Valerio-Bodon 1, Eilingsfeld 17, Jackson 17/15. Csere: Kis R. 12/12, Kovács Á. 4, Lóránt P. 4, Gulyás M. 2, Paige.

A paksiak szerdán a Kaposvári KK vendégei lesznek az NB I 21. fordulójában

„Megérdemelten nyerték meg a meccset az oroszlányiak – értékelt Dzunics Braniszlav, a paksiak vezetőedzője. – A végén több energiával, akarattal játszottak és ebben az esetben kiválóan. Úgy nézett ki, mintha kontrollálnánk a játékot három negyeden keresztül, meg a negyedik negyedben is, aztán nagyon sok hibát követtünk el először a védekezésben, utána a támadásban, és érthetetlen eladott labdáinkból az ellenfél pontokat szerzett. Egylabdás meccs volt, az OSE megcsinálta, amit mi nem tudtunk, gratulálunk nekik” – zárta a tréner.

Borítóképünk: Branislav Dzunics mester nem ilyen végjátékra számított

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!