labdarúgás

2021.01.22. 09:00

Kulcsár Dávid és Osváth Attila is marad a PFC-nél

Kulcsár Dávid és Osváth Attila személyében újabb két fontos láncszem hosszabbította meg hamarosan lejáró szerződését az élvonalban szereplő Paksi FC-nél.

T. N.

20191005 Paks Fotó: Mártonfai Dénes/Tolnai Népújság Paksi FC- Kaposvár Rákoczi FC OTP Bank Liga,8.forduló. képen: Osváth Attila #11

Fotó: Mártonfai Dénes

Kulcsár Dávid régi motorosnak számít az atomvárosiaknál, hiszen a jobboldal valamennyi posztján, de csatárként is bevethető 32 éves játékos nyolc és fél éve érkezett a Ferencvárostól, ez idő alatt száznyolcvannyolc NB I-es mérkőzésen lépett pályára paksi mezben (összesen 246-nál jár) és kilenc gólt jegyzett.

„Az ősz második felében már ismét egyre több szerepet kaptam, ezért is fogalmazhatok úgy, hogy az én részemről nem volt kérdés, itt folytatom-e. Régi bútordarab vagyok, és tényleg szerettem volna még maradni, így jólesett a megkeresés. Bízom benne, hogy ismét egyre több szerepem lesz majd, és jó játékkal segíthetem a csapatot” – fogalmazott Kulcsár, aki 2023-ig hosszabbította meg nyáron lejáró kontraktusát.

Kulcsár Dávid Fotó: Tumbász Hédi / MW

Osváth Attila 2019 nyarán tette át székhelyét Felcsútról Paksra, s rögtön alapemberré nőtte ki magát, másfél szezon alatt negyvenegy bajnokin lépett pályára.

„Örülök neki, hogy ezek szerint hosszútávon számít rám a klub. Remélem, ezt a bizalmat egyre jobb teljesítménnyel tudom majd meghálálni a pályán” – nyilatkozta a 25 éves jobbhátvéd, akinek jövő nyáron lejáró szerződését további két évvel toldották meg.

Osváth Attila Fotó: Mártonfai Dénes

Az elmúlt napokban Szabó János és Hahn János is 2024-ig kötelezte el magát a zöld-fehérekhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!