kosárlabda

2021.01.21. 19:45

Maja Skorics hetekre kidőlt

TEOL

20201128 Szekszárd NŐI NB I. A kosárlabda mérkőzés Atomerőmű KSC Szekszárd - PINKK-Pécsi 424. Fotó: Mártonfai Dénes MD Tolnai Népújság Képen: Maja Skorics

Fotó: Mártonfai Dénes

A KSC Szekszárd hivatalos honlapján tájékoztat Maja Skorics sérüléséről.

„Boldogan jöttünk Győrbe, hiszen hosszú idő után ismét teljes keret állt a rendelkezésünkre – kezdte Szabó Gergő ügyvezető. – Remekül is játszottunk, nagyszerű győzelmet arattunk, de aztán szerda reggel, az ukránok elleni siker másnapján Maja Skorics jelezte, fáj a térde. A szerb magasbedobónál elvégeztettünk egy MR-vizsgálatot, amelynek eredménye egy kisebb beszakadást mutatott. Szerencsére nem súlyos a sérülés, de Majára, akit hétfőn Újvidéken megoperálnak, előreláthatóan négy-hat hétig nem számíthatunk.”

Az esti meccsel kapcsolatos információ, hogy Mikiah Harrigan mégis pályára lép. A törökök brit bedobója dél körül még ki sem tudott kelni az ágyából, hányt és hasmenése volt. Ezután megnézte a buborék hivatalos orvosa, valamint elvégezték rajta és szobatársán, az amerikai Tyasha Harris-en a koronavírus gyorstesztet, amelyek eredménye negatív lett. Ennek ellenére Harrigant átköltöztették egy másik szobába, s a FIBA ellenőr elsőre úgy határozott, nem játszhat. Ezt követően a játékos gyorsan meggyógyult és játékra jelentkezett, amelyet végül engedélyeztek a számára, írják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!