Női futsal Magyar Kupa

2021.01.12. 08:00

Szekszárdi UFC: idén is jöhet a négyes döntő

A tavalyi évhez hasonlóan idén is bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe a Szekszárdi UFC együttese.

Rónai Gábor

Fotó: Mártonfai Dénes

Micskó Márk és Kágyi István csapatának az idegenben kivívott 6–2-es győzelem után hazai pályán elég volt egy gólnélküli döntetlen is az NB II-es Csepel UP SE ellen.

„Kicsit csalódott vagyok, mert győzelmet reméltem – mondta Micskó Márk szakmai igazgató. – A meccs elején meg is voltak a lehetőségeink szép számmal, de ezek kimaradtak, s a folytatásban a lányok elbizonytalanodtak. Akartak nagyon, ők is szerettek volna győzni, de az akarás görcsösségbe fordult át, így nem tudtuk megnyerni a mérkőzést. A célunkat így is elértük, ott vagyunk a négyes döntőben, ahol címvédőként szeretnénk helytállni” – tette hozzá a szakember.

A szekszárdi együttesben egy régen látott arcot is felfedezhettünk. Megyes Ágnes férjezett néven, Szabóné Megyes Ágnesként tért vissza a pályára, de ugyancsak ott volt a sárga-feketék soraiban Mausz Renáta, aki már a csepeli odavágón is segítette a szekszárdiakat.

„Nagyon örülök mindkettőjük visszatérésének, hiszen rutinos játékosokkal erősödtünk, de így sem vagyunk túl jó helyzetben. Az átigazolási időszakban még mindenképpen szeretnénk erősíteni” – mondta Micskó, aki hozzátette, egyelőre még nem lehet tudni, hogy hol és mikor rendezik majd a Magyar Kupa négyes döntőjét.

Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó.

Szekszárdi UFC–Csepel UP SE 0–0.

Szekszárd, városi sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Kiss G. (Szappanyos Sz., Horváth J.).

Szekszárd: Kerekes B. – Mausz R., Nagy-Cseke, Horváth K., Schell. Csere: Csóka, Lipovszky, Lelovics, Kágyi Á., Dombi, Schwarcz, Szabóné Megyes.

A Szekszárdi UFC 6–2-es összesítéssel jutott be a legjobb négy közé.

Az Astra és a DEAC már továbbjutott

A szekszárdiak mellett az Astra és a DEAC is megváltotta helyét a Final Four-ban. Az Astra két fölényes győzelemmel, egy 10–1-es és egy 9–2-es sikerrel lépte le a biatorbágyiakat, a DEAC pedig a TFSE-től elszenvedett hazai 2–1-es vereség után egy idegenbeli 6–0-s sikerrel ment tovább. A Budaörs és a Miskolc az első meccsen van túl (7–0).

Borítóképünk: Horváth Katalinéknak (jobbról) megvoltak a lehetőségeik, de azok mind kimaradtak (képgaléria a mérkőzésről itt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!