Férfi kézilabda NB II

2021.02.14. 16:20

Horrorsérülés árnyékolta be az éllovas sikerét (18+ fotó)

TEOL

2021.02.13 Tamási, Würtz Ádám Ált. Isk. Kézilabda Csarnokban csapott össze a Hőgyészi SC (sárgában)-Tungsram SE Nagykanizsával NB II-es férfi kézilabda. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Megyénk mindkét NB II-es férfi kézilabda csapata idei első tétmérkőzését játszotta szombaton, de csak a dunaföldváriak örülhettek győzelemnek.

A Dél-nyugati csoport 12. fordulójában a második helyen telelő Holler UFC Szigetváron lépett pályára, és már az első félidőben eldöntötte a Satelit FC elleni összecsapást (25–41). A hőgyésziek új helyszínen, Tamásiban fogadták és késztették nagy csatára a listavezető Tungsram SE gárdáját. A nagykanizsaiak végül két góllal bizonyultak jobbnak Bán Tamás együttesénél (28–30).

A találkozó azonban mégsem erről, hanem a vendégek legeredményesebb játékosa, a góllövőlistán 44 találatával az élmezőnyben tanyázó Péter Barnabás borzalmas sérüléséről marad emlékezetes.

Az élvonalbeli Csurgótól igazolt 21 éves kézilabdázó a mérkőzés 7. percében súlyos bokasérülést szenvedett, mely után 50 percig állt a játék. A " target="_blank" rel="noopener noreferrer">zalai klub FB-oldalának információja szerint a szerencsétlenül járt kézist még aznap megoperálták a siófoki kórházban, teljes felépülése várhatóan több hónapot vesz majd igénybe.

A sérülésről készült fotók, csak erős idegzetűek kattintsanak!

A mérkőzésekről részletes beszámolókat a jövő héten olvashatnak.

Borítóképünkön: a sárga mezes hőgyésziek remekül tartották magukat a listavezető ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!