Női futsal NB II

2021.04.07. 07:58

Még tart a paksiak rossz szériája

TN

20210328 Paks Női Futsal NB II. Nyugati csoport 16. forduló ATOMERŐMŰ SE - CSEPEL UP SE labdarúgó mérkőzés. Fotó: Molnár Gyula MGY Tolnai Népújság Képen:

Fotó: Molnár Gyula

A 14. fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolta be az Atomerőmű SE NB II-ben szereplő női együttese. Horváth György alakulata az ELTE-BEAC otthonában lépett pályára, s szenvedett 6–1-es vereséget a második helyen álló fővárosiaktól.

A paksiak Fritz Fanny korai góljával még vezettek, de aztán a folytatásban kijött a két csapat közti tudáskülönbség, az ELTE végül hat gólnál állt meg. Az ASE nincs jó formában, hiszen zsinórban ez volt a tizenegyedik vereségük.

Női futsal NB II, Nyugati csoport

ELTE-BEAC–Atomerőmű SE 6–1 (3–1)

Budapest, BEAC Sporttelep, Vezette: J. Szingajevszkij (Ilyés M., Ilyés G.). Atomerőmű SE: Kovács K. – Klézli, Fritz F., Sajabó, Trapp. Csere: Marosi J., Debreceni K., Vas V., Fejes, Maláti G., Boda. Edző: Horváth György.

Gólszerzők: Helly (9., 10., 34.), Kovács N. (11., 21.), Léner (25.), illetve Fritz F. (3.).

A bajnokságban a Csepel UP SE áll az első helyen 30 ponttal, a második ELTE-BEAC 27, a harmadik Máltai SE 24 pontos, az Atomerőmű 6 pontjával sereghajtó a hét csapatot felvonultató mezőnyben.

Horváth György együttesének még öt mérkőzése van hátra a szezonból, legközelebb április 11-én a Dunaújvárost fogadják. A találkozó 10 órakor kezdődik a Gesztenyés úti sportcsarnokban.

Borítóképünk: Horváth György csapata nincs jó passzban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!