Férfi kosárlabda NB I/B

2021.05.06. 18:15

Az ötödik helyet vették célba a bonyhádiak

Hosszú idő után ismét nézők előtt léphet pályára az Atomerőmű KSE Bonyhád, mely a Pénzügyőr SE csapatát fogadja pénteken az NB I/B Zöld csoportjának rájátszásában.

B. S.

2021.04.10 Bonyhád, Atomerőmű KSE Bonyhád-Ceglédi KE NB I/B-s kosárlabda Fotó:Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

A völgységiek kihozták a maximumot az idei szezonjukból, hiszen az utolsó, nyolcadik helyen bejutottak a playoffba. Az első körben ugyan a papírformának megfelelően alulmaradtak az alapszakasz-győztes Cegléddel szemben, az 5-8. helyért kiírt folytatásban viszont két meccsen rendezték le a Vásárhelyi Kosársuli elleni párharcot, így a hatodiknál rosszabb helyen már nem végezhet Morgen Frigyes gárdája.

Az utolsó felvonást a Pénzügyőr elleni összecsapások jelentik. A fővárosiakkal idén szoros meccset vívtak a bonyhádiak, az idegenbeli négypontos vereségért (68–72) otthon vágtak vissza Dorogi Gergőék (69–56). Érdekesség, hogy a két alapszakasz-mérkőzést tíz napon belül játszották le.

Azokat a találkozókat még nézők kizárásával rendezték, péntek este viszont ismét ott lehetnek a városi sportcsarnokban azok a 18 év feletti szurkolók, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek (személyazonosító okmánnyal együtt érvényes), míg a fiatalkorúak személy- vagy diákigazolvány felmutatásával tekinthetik meg a mérkőzést. A belépés ingyenes, azonban a lelátókon a másfél méter távolságot be kell tartani.

Férfi NB I/B, Zöld csoport, az 5. helyért, 1. mérkőzés.

Atomerőmű KSE Bonyhád–Pénzügyőr SE, péntek, 18 óra. Bonyhád Városi Sportcsarnok, vezeti: Kovács N., Radnóti M., Reisz P.

Borítóképünk: a sárga mezes bonyhádiak szurkolóik előtt lépnek pályára az 5. helyért

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!