labdarúgás

2021.06.29. 12:58

Hosnyánszki négy idény után távozik

Hosnyánszki Zsolt egy hónap híján négy évig volt a Bonyhád-Börzsöny SE vezetőedzője, de most, a szezont követően távozik. A megye kettes együttes mindezt a legnépszerűbb közösségi oldalon jelentette be.

R. G.

Hosnyánszki Zsolt (jobbra) és Máté Norbert a kupával

Forrás: MW-archívum

Fotó: Mártonfai Dénes

Hosnyánszki Zsolt neve a legsikeresebb edzőként kerül be a klub históriás könyvébe, ami nem csoda, hiszen egymás után három szezonban is aranyérmet szerzett (tavaly, a pandémia miatt nem hirdettek hivatalosan bajnokot, de a bajnokság félbeszakításakor a börzsönyiek szintén az élen álltak) míg a legutóbbi idényben a Nagymányoki SE és a Tolna VFC mögött bronzérmesként zárt.

A gárda szombaton tartotta meg az évadzáróját, ahol a felnőttcsapat vezetői, edzői és játékosai megkapták a bronzérmeket, amelyeket Sebestyén Ágoston, a megyei futballszövetség képviselője akasztott a nyakukba.

Az évadzárón elhangzott, hogy a klub stabil lábakon áll, köszönhetően a bonyhádi önkormányzati támogatásnak, a társasági adóbevételeknek és szponzori támogatásoknak. A cél, az új idényben is a dobogóra kerülés.

Borítóképünk: Hosnyánszki Zsolt (jobbra) egymás után három szezonban is aranyérmet szerzett a börzsönyiekkel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!