labdarúgás

2021.06.06. 16:06

Megnyerte az osztályozó első meccsét a Gerjeni SK!

Nagy lépést tett az NB III-ba jutás felé a Gerjeni SK Lőrinciben vasárnap, az osztályozós párharc első mérkőzésén.

Rónai Gábor

lőrinci

Forrás: Heves megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Volt okuk az örömre és a jókedvre vasárnap délután a gerjeni futballistáknak, akik rendkívül taktikus futballal kirukkolva győztek Lőrinciben, így egy lépéssel közelebb kerültek nagy álmuk megvalósulásához, a harmadik vonalba való feljutáshoz.

Egy kiváló együttessel mérkőzött a Gerjeni SK, amely minden csapatrészében tele van rutinos futballistákkal, de a stabil védekezéssel Buzás Attila együttese elérte az elsődleges célját – nem kapott gólt. Ráadásul a szemfüles Steinbach Máté révén egyet rúgott is, így előnnyel várhatja a visszavágót.

Osztályozó, 1. mérkőzés

Lőrinci VSC–Gerjeni SK 0–1 (0–1)

Lőrinci, V.: Szilágyi S. (Tőkés R., Kovács Z.).

Lőrinci: Gedei – Szilágyi, Nyerges, Kerek (Török N., 87.), Ágói (Palaticzky, 57.), Bogdán, Sulcz, Gulyka, Gidály (Gulyás O., 57.), Zöldi (Héder, 77.), Híves. Edző: Dukon Béla.

Gerjen: Bildhéber B. – Kuti (Gödör M., 73.), Pap Milán, Erdélyi Zs., Erdélyi P., Hanol – Cseh T. (Királyházi, 61.), Laták, ifj, Buzás, Kófiás – Steinbach M. (Felföldi I., 87.). Edző: Buzás Attila.

Gólszerző: Steinbach M. (36.).

Sárga lap: Kerek (38.), Nyerges (39.), illetve ifj. Buzás (22.), Gödör M. (90.).

A gerjeni együttesben Erdélyi Zsolt, Laták Bertold, Kófiás Áron, ifj. Buzás Attila és Steinbach Máté nyújtott az átlagosnál jobb teljesítményt.

Eldőlhetett volna

„A legfontosabb célunkat elértük, megnyertük a mérkőzést, de nem lehetek teljesen elégedett, hiszen négy olyan lehetőségünk volt, amelyből ha gólt tudunk szerezni, akkor az egész párharcot lezárhattuk volna. Így viszont még nyitott a feljutás kérdése, a visszavágón nagyon oda kell figyelnünk, mert ez egy kiváló együttes” – értékelt a találkozó után Buzás Attila, a gerjeniek vezetőedzője.

A párharc visszavágóját jövő szombaton 14 órától rendezik Gerjenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!