Strandfoci

2021.07.09. 12:00

Negyedik helyen zárt a Bonyhád

T. N.

Negyedik helyen végzett a Bonyhád BFC a balatonboglári homokon, az öregfiúk bajnokságában. A 2000-es években Balatonboglár a hazai strandlabdarúgás egyik fellegvára volt, éveken keresztül itt rendezték a magyar bajnokság döntőjét és most mintha kicsit visszatekertük volna az idő kerekét, ugyanazon spílerek rúgták a labdát a Platán strand homokján, mint anno, csak pár évvel idősebben, már az öregfiúk bajnokságában.

A bajnoki címet a Blue Jeans szerezte meg, miután a sorsdöntő meccsen kisebb meglepetésre legyőzte a korábbi válogatottak egész sorát felvonultató Doppos Pala FC gárdáját (8–4). Utóbbi így az ezüstérmet vihette haza, míg a bronz a Keresztes Lovagoké lett. A Bonyhád BFC hiába győzte le jó játékkal a későbbi győztes Blue Jeanst 8–5-re, a szigetváriak elleni vereség (6–7) döntőnek bizonyult, így leszorult a dobogóról.

A végeredmény: 1. Blue Jeans, 2. Doppos Pala FC, 3. Keresztes Lovagok Szigetvár, 4. Bonyhád BFC. A gólkirálynak járó különdíjat Máté Norbert, a bonyhádiak játékosa hozta haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!