kispályás foci

2021.07.18. 18:35

Szekszárdi aranyéremmel zárult a Somogy-Tolna Szenior Bajnokság

Rónai Gábor

Befejeződtek a Somogy-Tolna Szenior Bajnokság idei küzdelmei. Az aranyérmet a szekszárdiak szerezték meg, a második helyen a kaposváriak végeztek, míg a dobogóra a barcsiak állhattak fel a siófokiakat megelőzve.

A Szekszárdon megrendezett záró körben az addig százszázalékos mérleggel álló hazaiak két meccsüket is elveszítették, de a 9 találkozón elért 7 győzelmükkel és 2 vereségükkel így is fölényesen lettek elsők, nem kevesebb, mint nyolc ponttal megelőzve a másodikként záró kaposváriakat és kilenccel a barcsiakat.

A záró körben különdíjat kapott a legjobb játékos, Horváth Lajos (Kaposvár), a legjobb kapus, Bali Gyöngyi (Siófok) és a gólkirályokat, az egyaránt 3-3 találatig jutó Takács Zsoltot (Kaposvár) és Puch Ignácot (Szekszárd) is díjazták.

A szekszárdi záró forduló eredményei. Szekszárd–Kaposvár 2–3 (mindkét szekszárdi gólt Puch Ignác szerezte), Barcs–Szekszárd 2–1 (a szekszárdi gólt Puch Ignác lőtte), Szekszárd–Siófok 5–2 (a szekszárdi gólokat a duplázó Fekete István, Porga István, Kiss János és Pfeifer Zoltán szerezte).

A záró forduló további eredményei: Siófok–Barcs 1–1, Kaposvár–Siófok 3–1, Kaposvár–Barcs 2–0.

A bajnokság végeredménye: 1. Szekszárd 21, 2. Kaposvár 13, 3. Barcs 12, 4. Siófok 5 ponttal.

A Szekszárd csapatában az alábbi játékosok léptek pályára a tornán: Schanczenbacher Sándor, Grénus János, Genczler János, Pfeifer Zoltán, Bús Attila, Porga István, Bernáth József, Kiss János, Puch Ignác, Fekete István. Csapatvezető: Fiáth Tamás.

A bajnokság ősszel újabb fordulókkal folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!