Női kosárlabda

2021.08.31. 08:00

Ma rajtol az 52. Sió Kupa felkészülési torna

R. G.

20200918 Szekszárd Az 51. Sió Kupa női kosárlabda mérkőzése Atomerőmű KSC Szekszárd - UNI GYŐR MÉLY-ÚT. Fotó: Makovics Kornél MK Tolnai Népújság Képen: Zala Friskovec

Forrás: MW-archív

Fotó: Makovics Kornél

A PEAC-Pécs és a DVTK mérkőzésével kezdődik meg ma délután az 52. Sió Kupa a szekszárdi városi sportcsarnokban. A nyitó találkozón 15 órakor dobják fel a labdát, hogy aztán a negyed hatkor kezdődő hivatalos megnyitót követően kifusson a pályára az Atomerőmű KSC Szekszárd, amely 18 órától az ELTE BEAC Újbudával meccsel.

Djokics Zseljko együttese a múlt hét óta teljes kerettel készül, már befutott Szekszárdra Krnjics Szárá, Goree Cyesha és az új szerb légiós, Nikolina Milics, akitől nagyon sokat várnak a KSC-nél.

Szerdán 14.45-től az ELTE BEAC Újbuda a PEAC-Péccsel, 17.30-tól az Atomerőmű KSC Szekszárd a DVTK-val találkozik. A csütörtöki zárónapon háromtól DVTK–ELTE BEAC Újbuda, hattól pedig Atomerőmű KSC Szekszárd–PEAC-Pécs összecsapások lesznek. Az 52. Sió Kupa ünnepélyes eredményhirdetése csütörtökön este nyolc óra magasságában kezdődik.

A torna utolsó négy kiírását kivétel nélkül a szekszárdiak nyerték, akik tavaly a PINKK-Pécset (99–58), az UNI Győr Mély-Út gárdáját (74–68), valamint a PEAC-Pécset (68–63) is legyőzték. Az Atomerőmű KSC az örökrangsorban is az élen áll, eddig nyolcszor végzett az első helyen.

A torna mérkőzéseit csak személyi igazolvány és oltási igazolvány együttes felmutatásával lehet látogatni.

Borítóképünkön: Zala Friskovecre (a labdával) és a szekszárdiakra három mérkőzés vár az idei Sió Kupán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!