Cselgáncs

2021.09.23. 07:14

Ezüstöt és bronzot is hoztak haza Egerből

T. N.

Fotó: ASE

Hatvan klub közel négyszáz versenyzője lépett tatamira Egerben a 22. alkalommal megrendezett Tóth Péter-emlékversenyen. Megyénket az Atomerőmű SE utánpótláskorú dzsúdósai képviselték. Bor Barna, Csoknyai László, Péri Balázs és Windischmann Bence tanítványai három ezüst- és négy bronzéremmel, valamint egy hetedik helyezéssel a középmezőnyben végzett.

A legifjabbak között, a diák C korosztályban Vajna Csongor (50 kg) körmérkőzés után második, Grosan Eric (36 kg) a nyitókörben elszenvedett vereségét követően a vigasz­ágról ért oda harmadiknak. Hernádi Gergely (36 kg) hetedik helyével kiegészítve a trió a korcsoport kilencedik helyét szerezte meg a paksi klubnak.

Eggyel feljebb, a diák B-ben Kohári Írisz Eleonóra (44 kg) és Palencsár Péter (60 kg) egyaránt két győzelem és egy vereség után ezüstérmet nyert. A diák A-soknál Anderkó Bence (60 kg) és Hernádi Bálint (38 kg) vigaszágról, míg Pálszabó Levente (49 kg) körmérkőzéses verseny során állhatott fel a dobogó legalsó fokára.

Október első hétvégéjén hazai versenyükön, az Atom-kupán bizonyíthatnak a paksi fiatalok.

Borítóképünk: A paksi csapat igencsak kitett magáért a versenyen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!