kosárlabda

2021.10.25. 15:17

A küzdeni akarást hiányolta tanítványaitól Teo Hojc

Teo Hojc a küzdeni akarást hiányolta játékosaitól az Oroszlányban pénteken 86–65-re elveszített NB I-es bajnoki mérkőzésen. A szlovén szakember szerint minél előbb ki kell másznia a gödörből az Atomerőmű SE-nek, amely a tréner szerint már megmutatta az idei szezonban, hogy tud kosárlabdázni.

Tolnai Népújság

Forrás: MW-archívum

Fotó: Molnár Gyula

„Természetesen elfogadható ha elveszítünk egy mérkőzést, de az, hogy hogyan veszítjük el, az viszont nagyon nem mindegy – fogalmazott dühösen a szakvezető. – Nem láttam ma semmi küzdeni akarást, elképzelést, semmi csapatmunkát és ez jobban fáj mint maga a tény, hogy elvesztettük a mérkőzést. Meg kell találnunk a módját hogy kimásszunk ebből a gödörből, hiszen a csapat már megmutatta hogy tud jó kosárlabdát játszani, de ez a mai nem volt elfogadható és én vezetőedzőként mindent meg fogok tenni azért, hogy ezen minél gyorsabban javítsunk” – tette hozzá a 40 éves szakember, aki a csapatot elkísérő szurkolóknak is üzent.

„Úgy gondolom, hogy a mi klubunk a lehető legjobban bánik a játékosaival, nincsen rajtuk felesleges nyomás és azt gondolom, hogy mi együtt csapatként ezt el kell kezdenünk viszonozni minél hamarabb, mert több tiszteletet érdemel a klubunk és a szurkolóink is, akik ma is ide utaztak támogatni minket. Ezt nem tehetjük meg velük” – fakadt ki a tréner.

„Nem is tudom mit mondjak, nagyon nehéz vereség ez a számunkra – fűzte hozzá szintén szomorúsággal a hangjában Lovro Buljevic. – Borzasztóan érzem magam, de mindenképpen szeretnék gratulálni az Oroszlánynak, egyértelműen ők voltak a jobb csapat. Meg kell találnunk a módját annak, hogy jobban tudjunk kommunikálni, újratudjuk formálni a csapatot annak érdekében, hogy minél hamarabb jobban tudjunk teljesíteni” – így a horvát magas­ember.

Férfi NB I, 7. forduló

MVM-OSE Lions–Atomerőmű SE 86–65 (21–16, 20–18, 31–19, 14–12)

Ld: Miliszavljevics 17/6, Parrish 15/9, Minchev 14/3, illetve Eilingsfeld 14, Buljevics 12, Kovács Á. 11.

A paksiaknak szombaton este hat órától a szekszárdi városi sportcsarnokban a Szeged ellen kínálkozik lehetőségük a javításra.

Borítókép: Teo Hojc roppant dühös és csalódott volt a paksi játékosok oroszlányi teljesítménye miatt (fotónk archív felvétel!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!