Karate

2021.10.07. 11:56

Harmadik lett a csapatversenyben a Bátaszék

Remek teljesítményt nyújtottak a Bátaszék SE sportolói a miskolci Avas Kupán, amelyről csak aranyból nyolcat hoztak haza.

T. N.

Fotó: Beküldött fotó

A Justitia Karate Egyesület rendezvényén 23 klub 300 versenyzője lépett tatamira a Miskolci Egyetemi Csarnokban. A BSE huszonkét fős versenyzői csapata 8 aranyat, 5 ezüstöt és 6 bronzot szerzett, mellyel az éremtábla és a ponttábla harmadik helyét foglalta el.

„Az érmeknél talán lényegesebb, hogy értékes győzelmekkel is gazdagodtunk és néhány korábbi riválist sikerült magunk mögé utasítani, jó egyéni teljesítményekkel. De természetesen a kis különbségeket rejtő élmezőnyben ennek ellenkezőjére is volt precedens. Külön öröm volt számunkra, hogy nagy visszatérőket üdvözölhettünk a csapatban: Romhányi Vid és Kovács Zoltán a 35 éven felüliek veteránmezőnyében küzdött hosszú idő után, Takács Zoltán pedig utoljára gyermekként versenyzett és ezúttal a juniordöntőig verekedte magát. Kiss Bánk Botond ezúttal sem hagyott ziccert az ellenfeleinek” – írta összegzésében Nagy Ákos edző.

A Bátaszék SE eredményei.

Aranyérmesek (8 érem): Izsák Bence (kumite), Izsák Fruzsina (kumite), Kiss Bánk Botond (kumite), Papp Ákos (kata), Pesti Ábel (kata), Romhányi Vid (kumite), Rózsahegyi Richárd (kumite), Váncsa Zsombor (kata). Ezüstérmesek (5 érem): Kovács Zoltán (kumite), Péter Panna (kata, kumite), Péter Anna (kumite), Takács Zoltán (kumite). Bronzérmesek (6 érem): Nagy Gergő (kumite), Papp Ákos (kumite), Szabó Balázs (kata, kumite), Varga Máté (kata, kumite).

Borítóképünkön: Szabó Balázs, Papp Ákos és Varga Máté boldogan fotózkodott az érmekkel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!