Női kosárlabda Hepp-kupa

2022.01.07. 18:30

Négyes döntőbe jutott a Studer-csapat

Mányoky Réka vezérletével biztosan nyertek a szekszárdi fiatalok a Hepp Kupa negyeddöntőjében.

T. N.

Magabiztosan jutott a legjobb négy közé a KSC II. Képünkön a 4 pontig jutó Szücs dob kosárra. (Fotó: kscszekszard.hu)

Bejutott a dr. Hepp Ferenc Emléktorna négyes döntőjébe az Atomerőmű KSC Szekszárd, miután hazai pályán 76–55-re legyőzte az NKA Universitas PEAC-ot az NB I-es gárdák második csapatainak rangadóján.
 

Eredmény, a negyeddöntőben.
Atomerőmű KSC Szekszárd II–NKA Universitas PEAC II 76–55 (18–11, 22–9, 22–16, 14–19).
Szekszárd: MÁNYOKY 27/15, MIKLÓS M. 10/3, ANDI 9/3, HOLCZ 9/3, Horváth D. 8. Csere: Sinka 6/6, Szücs 4, Wolf 3/3, Horog. Edző: Studer Zsuzsa.

„Bizonytalanul kezdtük a mérkőzést, látszódott a csapaton, hogy mindenki keresi a helyét, mert még soha nem játszottunk ilyen összeállításban – értékelte a látottakat Studer Zsuzsa. – A védekezésünknek köszönhetően folyamatosan növeltük az előnyünket, és a félidőben már húsz pont volt a javunkra. A második játékrészben már többet cseréltem, mindenki élt a kapott percekkel, és hozzátett a győzelemhez. Gratulálok a csapatnak!” – tette hozzá a szekszárdiak edzője. 

A tavaly bronzérmet szerző KSC mellett az NB I-es amatőr bajnokság Piros csoportjában szereplő Csata DSE és a Zöld csoportban érdekelt SZPA-HSE is ott van a négyes döntőben. Az utolsó helyért az MTK-TFSE és a Sportdarázs-SMAFC méri össze erejét jövő szerdán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!