Asztalitenisz

2022.01.11. 07:35

Nikosz remek nyitánya

Jó játékkal nyitotta a 2022-es esztendőt Kizakisz Nikolaosz. A tehetséges szekszárdi pingpongos a Yorgos SE játékosaként az NB I-es bajnokságban szereplő Debreceni AK csapatát erősíti, s a Félegyházi ASI elleni találkozón is csapata egyik legjobbjának bizonyult. 

T. N.

Kizakisz Nikolaosz (Fotó: MOATSZ)

Kizakisz Nikolaosz a Keleti csoport összes játékosa közül az előkelő tizennyolcadik helyet foglalja el az idényben nyújtott teljesítményeket tekintve, s a nyitányon is bizonyította, hogy fontos láncszeme a hajdúsági egyletnek. 

Két egyéni sikere mellett egy párosban (Balázs Bence társaként állt asztalhoz a hétvégén) aratott győzelemmel járult hozzá a DEAC 8:6-os legyőzéséhez. 

Mint elmondta, nagyon élvezi a játékot Debrecenben, ahol komoly tapasztalatokat tud szerezni ahhoz, hogy immáron serdülőként is gyarapítsa ranglistapontjai számát. A szövetség honlapja szerint Kizakisz Nikolaosz huszonhét meccséből tizenhatot megnyert, és tizenegyet veszített el, ami 59,25 százalékos teljesítmény. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!