Asztalitenisz

2022.02.09. 18:24

Egy siker, egy kudarc a bonyhádiak mérlege

T. N.

Egyszer nyert, egyszer veszített 2022-ben az asztalitenisz NB II-es bajnokság Délnyugati csoportjában szereplő Bonyhád Vasas AC. Egy meccsük pedig – éppen a legutóbbi – elmaradt, mert az ellenfélnél, a Mohácsnál felütötte a fejét a koronavírus-fertőzés. 

A völgységiek a bajnokságban listavezető Kanizsa Sörgyár elleni 15:3-as vereséggel indították az idei évet, majd 12:6-ra legyőzték a bajaiakat.

A kanizsaiak ellen Teleki Attila és Rozina Gábor szállított egy-egy egyéni sikert, illetve ők ketten hozták az egyik párosmeccset. 

A Baját Rozina Gábor négy, Tóth Zsolt három, Teleki Zsolt István és Teleki Attila két-két egyéni győzelmével, valamint a Teleki Attila–Rozina Gábor duó párosban kivívott sikerével múlták felül. 

A bonyhádiak két győzelemmel, két döntetlennel és hét vereséggel az utolsó előtti helyen állnak a tíz csapatos bajnokság tabelláján. 

A teljesítménylistán Tóth Zsolt áll a legelőkelőbb helyen, a 27 mérkőzésen elért 18 győzelme és 9 veresége a 15. helyet jelenti számára. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!