Kosárlabda

2022.02.08. 19:55

Pokolian nehéz öt meccs vár még az ASE-ra

Három hazai és két idegenbeli meccs vár még az alapszakaszban az Atomerőmű SE NB I.-es férficsapatára. Petar Mijovics együttese most szombaton a Kecskemétet (18 óra), jövő szerdán a szombathelyi Falcót (18 óra) fogadja, majd kéthetes szünet következik a válogatott Eb-selejtezői miatt.

T. N.

Eilingsfeld Jánostól egy ideig nem láthatunk ilyet  Fotó: M. D.

Március 12-én Debrecenbe utazik az ASE, 19-én az újonc Nyíregyháza érkezik a Gesztenyés útra, majd március 26-án a pécsiek elleni idegenbeli összecsapással zárul a bajnokság alapszakasza. Ezek a találkozók is este hat órakor kezdődnek.

Nincs jó passzban az Atom, amely a múlt pénteki, szegedi vereségével és a zalaiak DEAC elleni sikerével az utolsó helyre csúszott vissza a tabellán. A zsinórban négyszer veszítő Atomnál csak a sorozatban öt vereséggel álló PVSK van rosszabb formában. 

Nem túlzás, életbevágóan fontos lesz a győzelem megszerzése szombaton este a Kecskemét ellen, hogy aztán némiképp felszabadultabban lehessen nekimenni a Falco KC elleni összecsapásnak. 

Nem jó hír a paksiak számára, hogy Eilingsfeld Jánosra még jó ideig nem számíthat a szakmai stáb. Az erőcsatár leghamarabb a válogatott szünetet követően lehet csapata segítségére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!