Labdarúgás

2022.02.11. 18:39

Új idők köszöntöttek be a gerjeni futballban

Nemcsak a játékoskeret, a szakmai stáb is bővült az NB III-ban újonc Gerjeni SK-nál. A péntek esti sajtótájékoztatón Heizler János kapusedzőként, Jánossy Csaba erőnléti edzőként mutatkozott be az újságíróknak.

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Buzás Attila, a Közép csoportban 18. helyen telelő együttes vezetőedzője arról beszélt, hogy sosem volt még ilyen motivált, mint most, és reméli, hogy az újonnan érkező futballistákkal sikerül megvalósítani a célkitűzésüket, ami a bennmaradás. 

Dr. Elbert Gábor – aki december végén lett a klub elnöke – azt mondta: a Paks 2 projekt kapcsán a térségben megjelenő tíz-tizenötezer ember életében a település komoly szerepet játszhat. Ahhoz, hogy ezt a komoly szerepet betölthesse, meg kell mutatni, hogy a sportban előrébb van, mint a térség települései. Erre pedig jó eszköz lehet a futball – húzta alá az elnök. 

A hosszú asztalnál a szakmai stáb és az elnök mellett hat futballista foglalt helyet. Maka Alex Dabasról, Burzi Alex a Ferencvárostól, Prantner Zoltán korábbi paksiként a fővárosi Vízművektől, Racskó Roland Pécsváradról, Szabó Marcell Komáromból, Héhn Ferenc pedig Bátaszékről igazolt Gerjenbe. Hiányzott az asztaltól betegség miatt Hegedűs Edvin, aki Dunaújvárosból csatlakozott az újonchoz.

Mindannyian elmondták, jó közösségbe kerültek, és azon lesznek, hogy sikerüljön bennmaradnia az NB III-ban. 

Elhangzott, hogy a csapat tavasszal Pakson, az ASE sporttelepen játssza majd hazai meccseit, illetve az is, hogy nemrég elindult a gerjenisportklub.hu internetes oldal, amelyen igyekeznek friss információkkal ellátni a közvéleményt. 

Így kezdik a tavaszi szezont

NB III, Közép csoport, a 21. forduló programja

Gerjeni SK–Dabas-Gyón FC, Paks, ASE-sporttelep, vasárnap, 14 óra. Vezeti:  Fehérvári Patrik (Topálszki Szabin, Harsányi Martin). 

FC Dabas–Szekszárdi UFC, Dabas, vasárnap, 14 óra. Vezeti: Juhász Bálint (Pogonyi Ferenc, Varga Levente).

Balassagyarmati VSE–Paksi FC II, Balassagyarmat, vasárnap, 14 óra. Vezeti: Práth Dávid (Kovács Brankó Krisztián, Czeglédi Barna). 

A téli szünet minden fontos történését a tolnai klubok háza tájáról az alábbi cikkben gyűjtöttük össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!