Kosárlabda

2022.03.30. 11:44

A második negyed döntött, de nem a dombóváriak javára

Szoros mérkőzésen maradt alul az OSE Lions második számú csapatával szemben a Dombóvári KKE az NB II-es férfibajnokság Nyugati csoportja felsőházi rájátszásának nyitányán.

T. N.

Képünk illusztráció. (Forrás: Shutterstock)

Szilágyi Tamás együttese a második negyed kivételével remekül helytállt, de végül a 32–11-re elveszített tíz perc végzetesnek bizonyult a dombóvári fiatalok számára. 


A szakember értékelésében kitért rá, hogy helyenként durván, a faulthatárt átlépve kosaraztak a vendégek. Mint mondta, érthetetlen volt számára, hogy az oroszlányiak olyan szabálytalanságokat is elkövettek, amik nem voltak indokoltak tíz–tizenöt pontos vendégvezetésnél. Azt is hozzátette, hogy a folytatásban jobb dobóformára lesz szükségük ahhoz, hogy eredményesek tudjanak lenni.

 
NB II, Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, az 1. fordulóban
 

Dombóvári Kosársuli KE–OSE Lions II 69–77 (23–19, 11–32, 20–15, 15–11)
Dombóvár: Reizinger M. 25/6, Takács A. 11/6, Kőnig R. 2, Fehérvári Cs. 12/3, Roósz R. 5. Csere: Óliás G. 5/3, Lép A. 2, Kalocsa L. 5, Barabás Á., Katatics K. 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!