Kosárlabda

2022.03.22. 17:03

„Szakálla kihullott, megmaradt haja megőszült”, de látja a javulást Gulyás

A szakálla kihullott, a megmaradt haja pedig megőszült. Ezt mondta Gulyás Róbert, az Atomerőmű SE kosárlabda-szakosztályának elnöke az M4 Sport stúdiójában, hétfőn este.

T. N.

Gulyás Róbert az M4 Sport stúdiójában Fotó: MW

A hagyományos kosaras magazinba vendégként meghívott Gulyás kihangsúlyozta: a négy hónap alatt, amióta átvette az irányítást az ASE-nál, annyi problémával szembesült, amennyit más klubnál jó esetben tíz év alatt szokott egy vezető átélni.

Az Európa-szerte ismert és elismert korábbi klasszis kosaras a hétvégi, nyíregyháziakkal szemben kivívott győzelmet (82–73) illetően úgy fogalmazott, hogy hét vereség után kellett nekik, mint egy falat kenyér, s azt is mondta, hogy a játékosok úgy mentek ki a pályára, hogy ezt a találkozót bármi áron, de meg kell nyerniük. 


„Nem adjuk fel, dolgozunk tovább! – mondta Gulyás a műsorban. – Látok javuló dolgokat, amit tudom, hogy a szurkolók nem így éreznek a sok vereség miatt. De a klubnál sok dolog történik és fog is történni a nyáron, ami nagyon időszerű” – tette hozzá. 


A Nyíregyháza elleni siker az első volt, amit az ASE kivívott, amióta visszatért a Gesztenyés úti csarnokba. Mégpedig annak az Eilingsfeld Jánosnak a hathatós közreműködésével, aki először játszott hosszú sérülését követően. 


„Nagyon fontos az ő jelenléte, Jonesy egy jó értelemben vett őrült, akinek nem száz hanem százötven százalék kell mindig – mondta a 26 ponttal záró válogatott erőcsatárról Gulyás. – Nem csak azért, mert pontokat dob, hanem a harcossága, a küzdőszelleme miatt is, amivel magával rántja a többieket. Nagyon vigyázunk rá az edzéseken, mert számunkra nagyon fontos, hogy minden mérkőzésen tudjon játszani” – zárta. 


Gulyás Róbert a hétvégi, pécsi bajnokival kapcsolatban azt mondta, dupla szorzós számukra, mert az alsóházi rájátszásba viszik magukkal a megszerzett győzelmeket. 


Jan Pavlik és a hosszú idő után szerepet vállaló Schmidt Béla kapcsán pedig úgy fogalmazott: olyan pluszt adnak a játékosoknak, amire nagy szükségük lesz a szezon hátralévő részében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!