Labdarúgás

2022.04.29. 07:05

Mától árulják a döntő belépőit

Ma 10 órakor indul a jegyértékesítés a Magyar Kupa döntőjére. A május 11-i fináléban a már bajnok Ferencváros és a Paksi FC csap össze a Puskás Arénában, 19.30 órától (a meccset az M4 Sport közvetíti).

T. N.

Fotó: Szabó Miklós

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapja alapján a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve a paksi szektorokba szóló jegyeket a Paksi FC jegypénztáraiban is meg lehet vásárolni. Az MLSZ kiemeli: a mérkőzés előtt a stadionban a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadják a belépést azoktól a szurkolóktól, akik nem a saját csapatuk szektorába próbálnak belépni. 

A ferencvárosi szektorokba kizárólag Fradi-kártya megadásával lehet belépőket váltani, míg a paksi szektorokba történő vásárláskor személyes adatok megadása kötelező. A találkozóra szóló jegyek elhelyezkedéstől függően 2500–6500 forintba kerülnek. 

„A klubokkal történt egyeztetés értelmében, amennyiben a rendelkezésre álló jegyek elfogynak, újabb szektorok válnak elérhetővé a felek szurkolói számára” – írja az mlsz.hu. 

A fővárosiak 23 alkalommal nyerték meg a Magyar Kupát, míg a Paks története első diadalára készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!