Darts

2022.05.24. 18:06

Keretbe foglalták a dombóvári csatát

A Szekszárdi Sportközpont egyik legjobbja, Adorján Ádám és a pécsi Kádár Krisztián párharcával indult a Magyar Darts Liga Dél-Dunántúl Régiójának dombóvári fordulója, s ők ketten is fejezték azt be a döntőben. Mindkét alkalommal a szekszárdi örülhetett a végén.

B. S.

Adorján Ádám (balról a második) nyert Dombóváron (Beküldött fotó)

Adorján mindhárom csoportmérkőzését 2:0-s szettaránnyal nyerte meg, a nyolcaddöntőben viszont megszenvedett a pécsi Szabó Istvánnal (4:3). A fináléba vezető út már simábban alakult, a negyed-, majd az elődöntőt is 4:1-gyel abszolválta, hogy az aranycsatában újfent egy szett különbség döntsön a szekszárdi javára (4:3).

Jól ment a játék a helyi Dombóvári Darts Egyesület színeiben versenyző Regényi Zoltánnak is, aki csoportmásodikként jutott a főtáblára, ahol egy 4:2-es és két 4:3-as sikerrel bejutott az elődöntőbe. Ott viszont Kádár Krisztián jobbnak bizonyult, így Regényi a harmadik helyen zárt.

Sikerével Adorján Ádám megerősítette vezető helyét a ranglistán, ahol a legjobb tizenkettőben még a szintén szekszárdi színekben versenyző, a dombóvári viadalt kihagyó Steinbach Máté (4. hely) és a Paksi Darts Sportegyesületet képviselő Haáz Gergő (8. hely) szerepel. A következő fordulót június 4-én rendezik Pécsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!