Kosárlabda

2022.05.17. 17:06

Sorsdöntő meccs vár a Bonyhádra

Jön a szezon utolsó, egyben sorsdöntő mérkőzése az Atomerőmű KSE Bonyhádnak, melynek nincs más dolga, mint szerdán hazai pályán legyőzni a Tiszaújvárost, amivel meghosszabbítja NB I/B Zöld csoportos tagságát.

B. S.

Képünk illusztráció. (Forrás: Shutterstock)

Áprilisban az ELITE Basket ellen kiharcolhatták volna a biztos bennmaradást a völgységiek, de végül 2–1-es összesítéssel a törökbálintiak bizonyultak jobbnak.

Ahogy akkor, úgy most a Tiszaújváros ellen is hozta pályaelőnyét Morgen Frigyes együttese (65–59), a visszavágót azonban az utolsó negyed rövidzárlata miatt elveszítette (76–86). Több hibázási lehetősége már nincs a Bonyhádnak, amelyben mindenkinek a legjobbját kell hoznia ahhoz, hogy ne essen ki az NB II-be.

Férfi NB I/B, Zöld csoport, playout, 3. mérkőzés. Atomerőmű KSE Bonyhád–Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK. Bonyhád, v.: Hervay, dr. Oláh, M., Nepp. Kezdés: 18 óra. A belépés díjtalan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!