Labdarúgás

2022.06.08. 13:00

A duplázó Keczeli szerint a Majos a jobbik csapat

A Majosi SE-nek jobb játékosai vannak, mint a Nyíregyházának, s Keczeli Krisztián szerint ennek az osztályozó vasárnapi visszavágóján ki kell jönnie.

Rónai Gábor

Két góljával Keczeli Krisztián (jobbról) volt az odavágó majosi hőse (Fotó: MW.)

Fotó:

Idegenbeli döntetlennel tett egy fontos lépést az NB III.-ba jutás felé a Majosi SE. Kardos Ernő csapata úgy végzett 2–2-re vasárnap a Nyíregyháza Spartacus II otthonában, hogy kétszer is vezetett az osztályozó odavágóján, a hazaiak hét perccel a vége előtt egyenlítettek. – Kimondottan színvonalas meccset játszottunk Nyíregyházán, a találkozó simán megállta volna a helyét az NB III.-­ban is – mondta lapunknak kedden délelőtt a két majosi gól szerzője, Keczeli Krisztián. 

– Nagyon fizikális csata volt, a hazaiak az első perctől az utolsóig mentek előre. Szerencsére mi is kiváló erőállapotban vagyunk, ha nem edzünk ennyit, átfutottak volna rajtunk. Idegenben nem rossz eredmény a döntetlen, de ha jobban koncentrálunk, ezt a meccset megnyerhettük volna. Simán benne volt a győzelmünk, amit még a szabolcsiak is elismertek – fűzte hozzá a 34 éves középpályás. Keczeli előbb a tizenhatos vonaláról lőtt a jobb alsóba a 33. percben, majd egy szabadrúgást tekert mesterien a jobb felsőbe a 69. percben.  

– Örülök, hogy gólokkal tudtam segíteni a csapatot, de nem vagyok az a típus, aki mindenáron a gólokra, a dicsőségre hajt – folytatta. – Adódott egy pontrúgás, odaálltam, és sikerült betalálnom. De nem emiatt nyertünk, hanem azért, mert kiváló csapatunk van. Sok helyen futballoztam már, de sehol sem volt ilyen hihetetlenül összetartó a társaság. Itt Majoson mindenki szereti a focit, a vezetőink és a szurkolóink is, úgyhogy öröm ebben a csapatban játszani. 

Vasárnap nekimegyünk a Nyíregyházának, és kiharcoljuk a feljutást! Azt gondolom, a hazai pálya előnye mellettünk szól, és meggyőződésem, hogy nekünk több jó futballistánk van, mint ellenfelünknek. Remélem, hogy sokan kilátogatnak majd a meccs­re, és a vendégek megtapasztalhatják hogy milyen is az igazi majosi közeg – zárta gondolatait Keczeli Krisztián.  

Emlékeztető

Megye I., osztályozó, 1. mérkőzés.
Nyíregyháza Spartacus II–Majosi SE 2–2 (0–1). Nyíregyháza, Örörkösföldi sporttelep. Vezette: Rúsz M. (Punyi Gy., Balla L.). Nyíregyháza: Szondi L. – Tagai, Szabó B. (Panyi, 67.), Pataki (Tangel, 80.), Oláh B. (Sógor, 61.), Hunyadi B., Tudja, Andrei-Robert, Kardos K. (Gönczör, a szünetben), Szűcs D., Sztankó. Edző: Huszák Géza. Majosi SE: Genzler – Széles, Pál A., Ledneczki, Kugli – Keczeli, Simó – Lizák P. (Vituska N., 90.), Hock, Petrovics – Pál M. (Szeiler, 62.). Edző: Kardos Ernő. Gólszerzők: Pataki (50.), Panyi (83.), illetve Keczeli (33., 69.). Kiállítva: Pataki (91.). Sárga lap: Tagai (27.), Kardos K. (39.), Sztankó (51.), Tudja (66.), illetve Simó (31.), Pál M. (38.), Keczeli (90.). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!