Karate

2022.06.03. 13:21

Négy érmet szereztek a remeklő bonyhádiak

Nagyszerűen teljesítettek a Bonyhádi Oyama Karate SE sportolói a diákolimpia Debrecenben megrendezett országos döntőjében.

T. N.

Öten indultak, s négy érmet hoztak haza Bonyhádra (Fotó: TN)

A völgységi ifjak közül öten léptek tatamira a hajdúsági városban, s egy arany, egy ezüst és két bronz mellett egy hatodik helyezést értek el – tájékoztatta lapunkat Nyitrai Tamás, a klub elnöke. A közel négyszáz versenyzőt felvonultató eseményen Nyitrai Noel, a Széchenyi István Általános Iskola 7. osztályos tanulója aranyérmes lett, Illés Dóra, a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Általános Iskola 10. osztályos tanulója pedig a dobogó második fokára állhatott fel.

A két bronz közül az egyiket Városi Boglárka, a Petőfi-gimi 3. osztályos tanulója szerezte meg, a másikat pedig Illés Tamás, szintén a Petőfi-gimi 4. osztályos tanulója érdemelte ki. Krász Márton, a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Általános Iskola 11. osztályos diákja hatodikként zárta a versengést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!