Cselgáncs

2022.07.12. 15:17

Négyszáz induló az Atom Kupán

Szombaton és vasárnap rendezik Pakson a hagyományos Junior Nemzetközi Atom Kupát, mégpedig elég népes indulói létszámmal.

T. N.

Képünk illusztráció.

Keszthelyi László tegnap arról tájékoztatta lapunkat, hogy már négyszáz körül jár a nevezők száma, s az európai nemzetek, a németek, az olaszok, a franciák és a hollandok mellett argentin és brazil dzsúdósok érkezésére is lehet számítani. A magyarok között ott lesznek a szekszárdi és paksi tehetségek, a versenyek mindkét napon reggel 9 órakor kezdődnek a Gesztenyés úton.

A versenykiírás szerint 2002 és 2007 között született cselgáncsozók lépnek majd tatamira, a férfiaknál és a nőknél is hét-hét súlycsoportban hirdetnek győztest. Az erősebbik nem képviselői 60, 66, 73, 81, 90, 100 és +100 kilóban mérik össze tudásukat, míg a hölgyek 48, 52, 57, 63, 70, 78 és +78 kilogrammban vetélkednek.

A részvétel nagyon szigorú szabályokhoz kötött: csak érvényes Covid-teszttel rendelkező versenyzők léphetnek be az ASE-csarnokban, akik nem rendelkeznek teszttel, azokat a helyszínen tesztelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!