Ultrafutás

2022.08.08. 16:40

A kilométereket és a hőséget is legyőzték a paksi rendőrök

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa is teljesítette a maga távját a hétvégi Korinthosz ultrafutó versenyen.

TEOL

Prantner Gábor ismét teljesítette a 160 km-t (Fotó: TMRFK)

A Szekszárd–Baja–Szekszárd útvonalon rendezték meg a Korinthosz 160 elnevezésű futóversenyt pénteken és szombaton. A megmérettetésen négy táv teljesítésére lehetett nevezni. A leghosszabb távolság 161 kilométer és 80 méter, azaz 100 mérföld volt, melyet 23 órás szintidő alatt kellett lefutniuk a versenyzőknek.

A versenytávra előzetesen szárnál is többen regisztráltak, közül mindössze negyvenhárman értek célba. Az indulók között volt Prantner Gábor, a Paksi Rendőrkapitányság fegyveres biztonsági őre is, aki a rekkenő hőségben, emberfeletti teljesítményt nyújtva 20 óra 35 perc 13 másodperces idővel a 25. helyen ért célba. Prantner Gábor korábban már többször is elindult az embert próbáló megmérettetésen, amit idén ismét szintidőn belül teljesített.

A 40 kilométeres maratoni távon indulók között volt Mészáros Zoltán törzszászlós, a Paksi Rendőrkapitányság járőrparancsnoka is, aki az éjféli indulást követően 4 óra 22 perc 3 másodperces idővel teljesítette a távot, ezzel a férfiak között a tizedik, az abszolút értékelést tekintve pedig a 12. helyen végzett.

Mészáros Zoltán (Fotó: TMRFK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!