Edzőváltás

2022.08.31. 21:24

Sárai György lett a bonyádiak új vezetőedzője

Az UEFA Pro Licencesszel rendelkező Sárai Györgyöt nevezte ki vezetőedzőjének a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bonyhád Völgység LC.

TEOL

Hétvégén már Sárai György (jobbra) irányítja a bonyhádi csapatot

Forrás: Bonyhád VLC

Mint azt hétfőn megírtuk, közel két év után távozott a megyei élvonalban legutóbb ezüstérmet szerző Bonyhád Völgység LC kispadjáról Dienes Pál. A klub szerdán már be is jelentette utódják Sárai György személyében.

"Új trénerünk 1973. május 2-án született Dunaújvárosban, ahol labdaúgóként megfordult az Acélváros korosztályos alakulataiban. Miután felhagyott az aktív labdarúgói karrierjével, az edői pálya felé nyitott, első ízben pedig a Pentele SE női alakulatánál vállalt munkát. A későbbiekben dolgozott a Dunaújváros utánpótlás és felnőtt csapatainál, Pécsi MFC szakmai igazgatójaként, majd a felnőtt gárda vezetőedzőjeként, az Újpesti TE, a Magyar Futball Akadémia, Vasas utánpótlásában, a Dunaföldvár megyei I. osztályú csapatánál, valamint a Paksi FC utánpótlásában és az NB I-es csapat asszisztens edzőjeként is. Felnőtt csapatai közül az Iváncsával megyei első osztályú, míg a Sárszentmiklóssal megyei II. osztályú bajnoki győzelemnek örülhetett. Végzettségét tekintve UEFA Pro Licences tréner 2015 óta" – mutatta be új vezetőedzőjét a bonyhádi klub a hivatalos közösségi oldalán.

A BVLC előbb Bölcskén, majd múlt hét végén hazai pályán a Dunaföldvárral játszott 1–1-es döntetlent a bajnokságban, ezzel jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán. Az új vezetőedző vasárnap a Kakasd SE vendégeként mutatkozik be a piros-fehérek kispadján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!