Kosárlabda NB II

2022.10.07. 21:01

Második bajnokiját is megnyerte a Dombóvári KKE

Rendkívül pontszegény mérkőzés lett a dombóváriak mosonmagyaróvári fellépéséből, de a lényeg, hogy győzött Szilágyi Tamás alakulata.

TEOL

Alaposan megszórta a Soproni Tigrisek csapatát a Dombóvári Kosársuli KE csapata az NB II-es bajnokság Nyugati csoportjának nyitányán. Szilágyi Tamás alakulata 119–58-ra nyert a rajton, így önbizalommal telve utazhatott el Mosonmagyaróvárra a MOGAAC elleni pénteki bajnokira. Nem is kellett csalódnunk, hiszen ha nem is könnyen, de ezt a meccset is behúzta a DKKE. 

A találkozó rendkívül pontszegényre sikeredett, a két csapat összesen 99 pontot tudott szerezni, ebből szerencsére a dombóváriak dobtak többet, így 53–46-os sikernek örülhettek. A mérkőzés a második tíz percben dőlt el, ezt az etapot 14–2-re nyerte meg a Dombóvár. A legeredményesebb DKKE-játékos Kőnig Richárd volt, aki 15 pontot vállalt magára, Hadnagy Bence 13, Takács Arnold és Pölöske Kornél 9-9 pontot tett a közösbe. 

A dombóváriakra most hosszabb pihenő vár, legközelebb október 21-én, pénteken 19 órától a SZOSE-SZOVA csapata látogat a Szuhay Sportcentrumba. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!