Női kosárlabda Euroliga

2022.11.02. 21:16

Studer Ágnes: „Ilyen közönség előtt nem lehet veszíteni!”

A szekszárdiak irányítója azt mondja, ennek a KSC-nek van karaktere, s olyan játékosai is vannak, akik az ilyen kiélezett meccseket képesek eldönteni.

TEOL

Studer Ágnes a tőle megszokott csupaszív játékkal rukkolt elő

Fotó: Makovics Kornél

„Nagyon boldogok vagyunk, nézzen körbe, ilyen közönség előtt nem is lehetett veszíteni – mondta a Fenerbahce elleni 103–101-es győzelem során 16 ponttal és 9 gólpasszal záró Studer Ágnes. – Úgy készültünk, hogy ma nyerni fogunk, mert tudtuk, hogy a törökök nincsenek éppen a legjobb formában. Végig éreztem a csapaton a hitet, hogy igen, ezt a mérkőzést képesek leszünk megnyerni. A hajrában már nagyon fáradtak voltunk, én is az voltam, de a hosszabbításban minden átfordult, abszolút nem éreztem fáradtságot. Most egy olyan csapatunk van, amelynek van karaktere, amelyben vannak domináns játékosok, akik az ilyen kiélezett meccseket képesek eldönteni, s igazából a magyar játékosainkra is büszkék lehetünk, mert sokkal rutinosabban álltunk bele a meccsbe, mint a előző szereplésünk során” – tette hozzá Studer Ágnes.  

A szekszárdi csapat 15 vereség után először nyert az Euroligában – egy örökké emlékezetes mérkőzésen. 

A KSC-ben többen is jó teljesítményt nyújtottak, a honosított amerikai, Goree Cyesha 30 pontjával, Ruthy Hebard pedig dupla duplájával (11 pontja mellé 12 lepattanót szedett le) emelkedett ki. A törököknél Natasha Howard 28 pontja és 10 lepattanója most semmire sem volt elég...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!