Teremtorna

2022.12.08. 18:31

Hat megye egyes és két megye kettes csapat a Váz-Bau Kupán

Összeállt a januári Váz-Bau Kupa mezőnye. A 19. téli teremtornán hat megyei I. osztályú és két megyei II. osztályú együttes vesz részt.

R. G.

Fotó: Makovics Kornél

Lenkey Imre, a névadó vállalkozás ügyvezetője elmondta, a megye egyes gárdák közül az FC Dunaföldvár, a Dombóvár FC és a Tamási 2009 FC nem vállalta a részvételt. Így a rekordgyőztes Bonyhád VLC, a két évvel ezelőtti, utolsó tornát megnyerő Tevel Medosz SE, a Bátaszék SE, a Bölcskei SE, a Kakasd SE és a Szekszárdi UFC II mellé a megyei II. osztály őszi bajnoka, a Mórágyi SE és a Lenkey Imre által korábban szponzorált Kölesd SE kapott meghívást. A csoportbeosztásokat később készítik el, tájékoztatták lapunkat a szervezők. A lebonyolítás nem változik, a két négyesből az első két helyezett jut be az elődöntőbe, ahol keresztbe játszanak a csapatok. A győztesek a fináléban, a vesztesek a bronzmérkőzésen találkoznak majd.

A legutóbbi, 2020-as tornáról itt olvashat bővebben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!