NB III-as foci

2022.12.31. 16:14

Kilenc meccsel készül fel a tavaszi folytatásra az UFC

Kilenc felkészülési mérkőzéssel hangol a szezon tavaszi folytatására az NB III-as Szekszárdi UFC.

TEOL

Arena Ármin (a labdával) és a szekszárdiak kilenc edzőmeccsel vehetnek lendületet a folytatáshoz

Fotó: Makovics Kornél

A megyeszékhely alakulata nagyszerű őszt hagyott maga mögött, amióta három csoportban (Nyugat, Közép, Kelet) zajlanak a harmadik vonal küzdelmei, sosem szerzett még ilyen sok pontot (huszonhéttel a nyolcadik helyen telelnek), mint most.

A felkészülést január 9-én kezdi Turi Zsolt együttese, amely a Közép csoport tavaszi nyitó körében szabadnapos lesz, így számukra csak február 19-én kezdődnek meg a küzdelmek, mégpedig az újpestiek második csapatának otthonában.

Az UFC edzőmeccsei. Január 14., szombat: Iváncsa–Szekszárd 12 óra. Január 18., szerda: Pécsi MFC–Szekszárd, kezdési időpont még nincs. Január 21., szombat: Mol Fehérvár II–Szekszárd, kezdési időpont még nincs. Január 25., szerda: Szekszárd–Paks II 16 óra. Január 28., szombat: Szekszárd–Majos 11 óra, Szekszárd–Pécsi MFC U19 13.30 óra. Február 1., szerda: Budaörs–Szekszárd 13 óra. Február 4., szombat: Mór–Szekszárd 13 óra. Február 12., vasárnap: Szekszárd–Bánk Dalnoki Akadémia 13 óra. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!