Férfi kosárlabda NB I

2022.12.18. 09:43

Kovács Ákos: „Önmagáért beszél, hogy ezeket a szoros meccseket meg tudjuk nyerni”

Kovács Ákos szerint önmagáért beszél, hogy ezeket a szoros meccseket meg tudja nyerni az Atomerőmű SE.

TEOL

Kovács Ákos (jobbról) szerint önmagáért beszél, hogy újabb egypontos meccset tudtak behúzni

Fotó: MKOSZ

Mint azt megírtuk, drámai meccsen nyert az Atomerőmű SE a Naturtex-SZTE Szedeák otthonában a férfi NB I 12. fordulójában, s ezzel kivívta a részvételi jogot a Magyar Kupa nyolcas döntőjében. 

„Nagyon nehéz meccs volt, az elején elengedtük a Szegedet, nem jó ritmusban játszottunk, nem működött a védekezésünk – mondta a 18 ponttal, három lepattanóval és egy gólpasszal záró Kovács Ákos. – Ezt követően sikerült átvennünk az irányítást, támadásban megtaláltuk az üres helyzeteket, így ki tudtunk építeni egy kisebb előnyt. Egy pontot ebből meg tudtunk tartani, boldog vagyok, hogy sikerült nyernünk, a sokadik egylabdás győzelmet arattuk idén. Jobb lenne persze hamarabb lezárni a meccseket, de önmagáért beszél, hogy ezeket a szoros meccseket meg tudjuk nyerni. A Szeged is megérdemli a gratulációt, sok sikert kívánok nekik a folytatásra! Van még hova fejlődnünk, de jó úton indultunk el” – tette hozzá az irányító. 

A paksiak jövő szerdán a karácsony előtti utolsó meccsükön az Egis Körmendet fogadják (kezdés: 18 óra), majd december 29-én az Alba Fehérvár vendégei (kezdés: 18 óra) lesznek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!