Fitnesz

2022.12.22. 07:44

Mexikóban is bizonyították rátermettségüket a dombóvári ifjak

Fantasztikus eredménnyel zárták a Funkcionális Fitnesz Világbajnokságot a dombóvári fiatalok. Halmosi Zsolt világbajnoki 6., Tóth Dominik pedig 9. helyezést ért el.

TEOL

Kiválóan teljesített Mexikóban a két dombóvári fiatal

Fotó: Beküldött fotó

Nagyon odatették magukat a dombóváriak a mexikói versenyen. Az utolsó körben mindketten feljebb tudtak lépni a rangsorban, ami tekintve, hogy ez volt az első ilyen rangos nemzetközi versenyük, óriási dolog. 

„Nem csak az fiúk, de a Dombóvári Z2 Sportegyesület életében is ez volt az első ilyen rangos megmérettetés, ezért rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ketten is képviseltek bennünket az idei IF3 világbajnokságon! Ez természetesen nem jöhetett volna létre a támogatók nélkül, bízunk benne, hogy ők is követték a hétvége eseményeit, és látták, hogy milyen jó helyre kerültek a felajánlások! Köszönjük mindenkinek!” – írták a klub közösségi oldalán. 

Hozzátették: jövőre haladnak tovább az újabb célok felé, hiszen Dominik még mindig az U17-18-as korcsoportban versenyezhet, Zsolt pedig eggyel feljebb kerül, ő az U19-20-asok között bizonyíthat. 

 

Címkék#fitness

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!