Megyei I. osztályú foci

2023.01.15. 15:13

Lemondott Keszler Péter, a Bonyhád VLC elnöke

Távozott a Bonyhád VLC elnöki pozíciójából Keszler Péter, aki családi okokra hivatkozva mondott le a völgységi klub vezetéséről.

TEOL

Keszler Péter (balról a második) Haraszti Zsolttal fog kezet a bonyhádi klub és a Paksi FC megállapodása alkalmából

Fotó: Paksi FC

Mindezt a Facebook-on tette közzé a BVLC, kiemelve, hogy a hírt nem kívánják kommentálni sem most, sem később.

„A Bonyhád Völgység Labdarúgó Club mindent tagja nevében ezúton is szeretnénk megköszönni, amit Péter emberfeletti munkával, remek hozzáállással tett a helyi labdarúgásért. Az elmúlt évek rengeteg olyan pozitív előrelépést hoztak életünkben, amiért csak hálásak lehetünk. Eddigi elnökünknek ezúton szeretnénk köszönetet mondani, és minden jót kívánunk a magánéletben!”

A jövőben az elnöki tisztséget Máté Róbert látja el, teszik hozzá.

„Keszler Péternek is hála, a Bonyhád Völgység LC jövője biztosított, a megkezdett útról nem szeretnénk továbbra sem letérni, felnőtt és utánpótlás szinten is szeretnénk büszkék lenni a 2022/2023-as évadra, valamint a következőkre is” – írták a közösségi oldalon.

A Bonyhád VLC elsőszámú csapata a megyei I. osztályban az aranyéremért harcol, az őszi idényben csak rosszabb gólkülönbségével szorult az éllovas FC Dunaföldvár mögé. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!