Évbúcsúztató

2023.01.02. 09:30

Minden eddiginél többen vettek részt a jubileumi szilveszteri futáson

Egyes visszaemlékezések és bizonyos sejtések szerint 2022. december 31-én volt a huszadik alkalom, amikor a TOVÁBB Szabadidős Társaság szilveszteri futást rendezett Tolnán, ezúttal a Tolna Városi Futball Clubbal közösen.

Steinbach Zsolt

Fotó: Pámerné Bükky Klára

Az alkalomra minden eddiginél többen, közel kétszázan látogattak el a városi sportpályára, hogy futva, kocogva, sétálva – esetleg gondolatban –, lépésenként teljesítsék a 2022 méteres távot, azaz úgymond átléphessék a múltat, a nem éppen szívderítő 2022-es évet. Ennek megfelelően igen jókedvűek voltak résztvevők, akik között babakocsis kisded éppúgy akadt, mint közel kilencven éves nyugdíjas, valamint néhány eb is. 

A múltátlépés előtti zenés bemelegítésről idén is a tolnai gimnázium gondoskodott, de ezúttal Klem Zsolt tanár úr átengedte a feladatot két tanítványának. A futás utáni energia- és folyadékpótlás a futballklub és a TOVÁBB reszortja volt, zsíros kenyér, tea és forralt bor segített a regenerálódásban és a vidámság fenntartásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!