Waltner Róbert megszólalt

2023.02.24. 07:44

„Böde Dánielnek egy kicsit türelmesebbnek kellett volna lennie”

Néhány nappal a Paksi FC-től történt menesztése után megszólalt Waltner Róbert, aki Böde Dániel mellőzéséről is beszélt a csakfoci.hu oldalnak.

TEOL

Waltner Róbert és Böde Dániel (13) viszonya nem volt éppen felhőtlen...

Fotó: Molnár Gyula

„Nem tagadom, meglepett a döntés. Amikor megtudtam, még a Debrecen elleni meccsünk hatása alatt voltam, amit a hosszabbításban veszítettünk el. Azon gondolkodtam, hogy a hétfői edzésen mit mondok majd a játékosoknak. Ha a tavaszi eredményeket nézzük, akkor azok tényleg nem voltak a legjobbak.”

„Négy meccsen két döntetlen játszottunk és kétszer kikaptunk. Ez alapján meg lehet érteni, hogy edzőváltás mellett döntött a klub. Van azonban egy másik vetülete is a dolognak, ami magyarázkodásnak tűnhet...” – mondta a csakfoci.hu oldalnak Waltner Róbert, 

aki a portálnak Böde Dániel kapcsán is elmondta véleményét. 

„A rajt előtt őszintén elmondtam neki, hogy általában majd csereként számítok rá, nem kizárva persze, hogy kezdő is lehet, de olyan is előfordulhat, hogy nem fog pályára lépni. Mi egy centerrel játszottunk és Varga Barni nagyon jól játszott, szállította a gólokat. Éppen ezért a 4. és az 5. fordulóban nem cseréltem be Böde Danit, majd ő kérte a szerződése felbontását.” 

 

Azt gondolom, hogy Daninak egy kicsit türelmesebbnek kellett volna lennie.

A teljes interjút elolvashatja az alábbi linken, KATTINTSON IDE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!