Női kosárlabda

2023.02.01. 07:49

Djokics Zseljko nem gondolta, hogy ekkorát javul a szekszárdiak játéka

Bár az Atomerőmű KSC Szekszárd vereséget szenvedett a francia Tango Bourges Baskettől a női Euroligában, Djokics Zseljko vezetőedző elégedett volt csapatával.

TEOL

Djokics Zseljko csapata jó védekezését emelte ki értékelésében

Fotó: Denes Martonfai

„Azt reméltem, hogy az Olympiakosz elleni vereség után változás áll be a játékunkon, de nem vártam ekkora fordulást – fogalmazott a szekszárdiak vajdasági mestere. – Kilenc percig tizenöt ponton tartottuk a Szuperkupa-győztest, a következő két negyedben pedig csak tizenöt-tizenöt pontot engedtünk neki. Jól és keményen védekeztünk, de nem volt olyan hosszú rotációnk, ami végig bírta volna a franciák nyomását. Huszonegy eladott labdával nehéz meccset nyerni, a lepattanócsata megnyerésének viszont örülök és összességében boldog vagyok, ahogy játszottunk” – mondta.

Mint arról beszámoltunk, a KSC 77–61-es vereséget szenvedett a franciáktól a keddi találkozón, s már csak két fellépése van hátra az Euroliga mostani kiírásában. A válogatott Eb-selejtezők miatti szünetet követően február 22-én a Virtus Segafredo Bolognához utaznak Studer Ágnesék, akik zárásként március elsején a lengyel BC Polkowicét fogadják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!