OTP Bank Liga

2023.03.09. 12:34

A szekszárdi középpályás is a Vasas gyenge szereplésének áldozata lett

Feczesin Róbert és Radó András mellett a szekszárdi születésű Márkvárt Dávidot is kitették a Vasas első számú keretéből, így egyikőjük sem készülhet az angyalföldiek hétvégi NB I-es bajnokijára.

TEOL

A 28 éves középpályás második éve erősíti a fővárosiakat

Forrás: MW

„Ezen játékosok – Feczesin Róbert, Márkvárt Dávid és Radó András – szakmai okokból kerültek ki a keretből, így ők átmenetileg, meghatározatlan ideig a második csapatunkkal készülnek. Mindez viszont egy remek lehetőség arra, hogy a fiatal játékosok még több szóhoz jussanak és újabb helyeket kapjanak a keretünkben” – nyilatkozta a Vasas hivatalos oldalán Kondás Elemér vezetőedző.

A háromszoros válogatott Márkvárt Dávid, aki a Szekszárdi UFC-ben nevelkedett, később az élvonalat a Pécsi MFC-vel, a Puskás Akadémiával és a Diósgyőrrel is megjárta, 14 bajnokin és 3 kupameccsen két gólpasszt jegyzett az idei szezonban. A Vasas hétvégén 1–0-s vereséget szenvedett a Fehérvártól (a középpályás 224. NB I-es bajnokiján csereként 23 percet kapott), ezzel már hat mérkőzés óta nyeretlen a bajnokságban, hátránya öt pont a már nem kiesőhelyen álló Újpesttel szemben.

A sereghajtó angyalföldiek vasárnap a második helyezett, hozzájuk hasonlóan újonc Kecskeméthez látogatnak – immár a három válogatott játékos nélkül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!