Mérlegen 2022

2023.03.07. 07:46

Évet értékeltek a dombóvári atléták

Tizennégy alkalommal végeztek országos versenyen a DOVASE sportolói az első nyolc hely valamelyikén – hangzott el az egyesület évértékelőjén.

TEOL

Az eseményt Ingula Tamás, az egyesület elnöke nyitotta meg és foglalta össze az elmúlt egy év legfontosabb eredményeit. Iberhardt Bence országos bajnok lett (U20 fedett pályás OB, 60 m síkfutás), a Kölyök Atlétika csapat Pajter Dorka, Bujáki Léna, Illés Amira, Jázmin, Balogh Dóra, Zemán Zoárd, Schmidt Ármin, Geller Ákos és Balogh Gergő összeállításban a második, valamint Szőke Hédi (U16 szabadtéri OB, távolugrás), Tamás Zsófia, Horváth Alíz, Boros Zsóka (U 20 lány csapat Mezei OB) harmadik helyen végeztek.

Pintér Szilárd polgármester elismerően szólt az elért eredményekről, a sportszervezetben folyó szakmai munkáról. Kiemelte, hogy az utánpótlás nevelés Dombóváron kiemelkedő, és mindent megtesznek azért, hogy a megfelelő feltételek biztosítása mellett a lehető legtöbb gyermek sportolhasson. Az edzők, Halmainé Horváth Katalin, Lakatos-Lamm Viktória, Tarr Imre és Fazekas Gáspár összefoglalóját követően díjazták a kiemelkedő teljesítményeket.

Kiemelkedő eredményért:

Iberhardt Bence, Szőke Hédi, Lakatos-Lamm Bence, Tamás Zsófia, Boros Zsóka, Horváth Alíz,

Példamutató edzésmunkáért:

Éva Viktória, Éva Nikolett, Kiss Emma Júlia, Gyugyi Levente, Hip Dorka, Polgár Bence, Geller Ákos, Zemán Zoárd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!