Női kézilabda

2023.03.17. 18:01

Szekerczés Luca további egy évig a budaörsieknél játszik

Nyáron lejáró kontraktusát további egy évvel megtoldotta Szekerczés Luca, az NB I-ben szerelő Moyra-Budaörs Handball bonyhádi illetőségű átlövője.

TEOL

Szekerczés Luca 2024 nyaráig a budaörsiek játékosa marad

Fotó: Budaörs Handball

A komoly rutinnal rendelkező jobbátlövő, korábban a Ferencvárosban, Siófokon, Dunaújvárosban, az MTK-ban és Szombathelyen is kézilabdázott. Németországban a Thüringer HC mellett a Metzingent erősítette, pályára lépett többször a női felnőtt válogatottban. 

„Nagy reményekkel, nyitottan, hosszútávú tervekkel éreztem Budaörsre. Szerettem volna a sűrű költözésekben és klubváltásokban gazdag időszakot lezárni és stabilizálni a helyzetemet a családom, barátaim közvetlen közelében. Ma már bátran kijelentem, hogy megtaláltam a számításomat a klub kötelékein belül, nagyon jól érzem magam. Egységes felnőtt keretünk van, a pályán és azon kívül is egy húron pendülünk. Rendezettek a viszonyok, korrekt, jó kapcsolatunk van a szakmai stábbal és a vezetőséggel egyaránt. Messze még a szezon vége, de az első félévben mutatott játék alapján reális cél lehet a középmezőnyhöz tartozás. A három nagy után most kezdődik számunkra a bajnokság második fele, ahol igazán megmutathatjuk” –fogalmazott az aláírást követően Szekerczés. 

„Ráadásként ott van a Magyar Kupa negyeddöntő is, ami komoly lehetőségekkel kecsegtet. Lett volna ugyan lehetőségem a váltásra, de hálás vagyok a bizalomért, hogy a jövő terveinek megvalósításában is számítanak rám Budaörsön. Az már most látszik, hogy jövőre még erősebbek leszünk. Szeretném stabilizálni a játékomat és a folyatásban még többet megmutatni a valós tudásomból.” tette hozzá a 28 éves játékos. 

Szekerczés Luca
Poszt: jobbátlövő. Mezszáma: 9. Született: Bonyhád, 1994. június 18. Magasság/súly: 178 cm / 77 kg
Korábbi klubjai: Szekszárd, Ferencváros, Siófok, Metzingen (német), Dunaújváros, MTK, Thüringer HC (német), Szombathely
Válogatottság: korábbi korosztályos válogatott, 4x magyar felnőtt válogatott

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!