Labdarúgás

2023.05.30. 19:13

A Dombóvár és a Bölcske jövő szerdán meccsel a Magyar Kupa főtáblájáért

Jövő szerdán, azaz június 7-én rendezik a Tolna Megyei Kupa bronzmérkőzését, amelyen a Dombóvár FC a Bölcskei SE-t látja vendégül.

TEOL

Pillanatkép a Bölcskei SE és a Bátaszék SE elődöntős párharcáról

Fotó: Molnár Gyula

Ezen a meccsen dől el egyúttal az is, hogy melyik lesz a harmadik Tolna vármegyei együttes, amelyik az FC Dunaföldvár és a Bátaszék SE mellett megméretheti magát a Mol Magyar Kupa országos főtábláján. A találkozó 17 órakor kezdődik az Ujvári Kálmán Sporttelepen. A döntő időpontjáról az érintett csapatokkal egyeztetve a földváriak osztályozós párharcát követően dönt majd a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatósága. 

A Tolna Megyei Kupa idei kiírásában a nyolc megyei élvonalbeli együttes szerepelt, a döntős földváriak előbb Tamásiban győztek 4–0-ra, majd pedig Dombóváron 3–0-ra. A bátaszékiek pedig előbb a Bonyhád VLC-t lépték le remek játékkal 5–2-re, majd pedig Bölcskén nyertek a 3–3-as rendes játékidőt követően tizenegyesekkel. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!